Ștergerea contului

Dacă doriți să vă ștergeți contul StoryZone și să eliminați toate datele salvate, aveți două posibilități:

  • În aplicație: ștergeți contul din setările aplicației.
  • Prin e-mail: trimiteți un e-mail la support@storyzone.app de pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat.