Διαγραφή λογαριασμού

Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο StoryZone και να αφαιρέσετε όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα, έχετε δύο επιλογές:

  • Στην εφαρμογή: διαγράψτε τον λογαριασμό σας από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.
  • Μέσω email: στείλτε ένα email στη διεύθυνση support@storyzone.app από τη διεύθυνση email με την οποία έχετε εγγραφεί.